Ποιοι είμαστε

Σχεδιασμός και Αισθητική πέρα από τα όρια…

Η εταιρία Centro Design αποτελεί τα τελευταία χρόνια μια δυναμική παρουσία στο χώρο του σχεδιασμού και της δημιουργίας μοναδικών σε υψηλή αισθητική χώρων. Με πάνω από 1000 έργα, οι οραματιστές και δημιουργοί της εταιρίας ωθούν συνεχώς παραπέρα τα όρια της αρχιτεκτονικής και θέτουν νέες διαστάσεις στο χώρο των οικοδομικών κατασκευών, ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα και τις απαιτήσεις τους. Πιστοί στο όραμά τους συνεχίζουν να δημιουργούν και να υπηρετούν τις ανάγκες των πελατών τους, προσφέροντας καλαίσθητες και ολοκληρωμένες προτάσεις με κύριο γνώμονα την βέλτιστη σχέση τιμής – απόδοσης.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΟΘΗΤΟΣ

Διακοσμητής εσωτερικών και εξωτερικών χώρων που ζει και εργάζεται στα Τρίκαλα. Πηγή έμπνευσης αποτελούν για εκείνον διεθνή καταξιωμένα ονόματα της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού. Ειδικεύεται στη δημιουργία μοναδικών σε αισθητική και εργονομία έργων που ικανοποιούν και τους πιο δύσκολους πελάτες. Οι απαιτήσεις των πελατών αποτελούν για εκείνον πρόκληση για συνεχή βελτίωση και μελέτη. Ένας οραματιστής αισθητικής, με δυναμική κίνηση στο χώρο των κουφωμάτων και των επίπλων για όλους τους χώρους του σπιτιού ή της επαγγελματικής στέγης. Αντιπροσωπεύοντας μεγάλους ευρωπαϊκούς οίκους και δημιουργώντας χώρους υψηλής αισθητικής, έφερε το ελληνικό κοινό σε επαφή με τις διεθνείς τάσεις αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού. Αποτελεί μια έντονη παρουσία σε διάφορους χώρους, όπου η εμπειρία και οι γνώσεις αποτελούν προϋπόθεση, όπως ο σχεδιασμός εκθεσιακών χώρων, κατασκευή εξειδικευμένων εργασιακών χώρων κ.α.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΙΑΝΤΑΚΗΣ

Μηχανικός Βιομηχανικού Σχεδιασμού και Ενεργειακός Επιθεωρητής που ζει και εργάζεται στα Τρίκαλα. Με μακροχρόνια εμπειρία στο σχεδιασμό και μελέτη ενεργειακής απόδοσης, ειδικεύεται στο σχεδιασμό και στη δημιουργία εξαιρετικής εργονομίας έργων, με χρήση καινοτόμων υλικών και πρωτοποριακών τεχνικών σχεδίασης. Αποτελεί μια έντονη παρουσία, προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των κατασκευών γενικότερα, και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας ειδικότερα, με κύριο γνώμονα τη βέλτιστη σχέση απόδοσης και οικονομίας. Καταφέρνει να δίνει στην τεχνολογία ένα «ανθρώπινο» πρόσωπο έτσι ώστε να γίνει πιο ελκυστική σε αυτόν που απευθύνεται προς χρήση, σχεδιάζοντας συστήματα προϊόντων εξαιρετικής αισθητικής εμφάνισης, που όμως έχουν ως βασική αρχή να θέτουν τις ανάγκες των πελατών στο επίκεντρο του σχεδιασμού.